Ustawienia zgód

Na tej stronie można ponownie otworzyć ustawienia zgód Google, jeżeli komunikat CMP został skonfigurowany dla domeny.

Ustawienia narzędzia dotyczące plików nie są wysyłane do serwera. Wyczyść sesję w narzędziu, aby natychmiast usunąć pliki z pamięci karty.